lauantai 27. helmikuuta 2010

Uravalintoja

Kissoilla alkaa olla uravalinnat selvillä. Ossusta tulee atk-hemmo ja Fuskusta remonttimies purkuryhmässä. Pojat ovat opiskelleet jo kovasti. Ossu osaa monta hyödyllistä kikkaa, jolla saadaan palveluskunnan kone sekoamaan. Tässä muutama kuvaesimerkki Ossun saavutuksista:



Ja toinen:



Ja tässä vielä videotodiste:



Fusku puolestaan on aloittanut harjoittelun kahdessa paikassa. Toinen on kapeassa kaapin ja seinän väliin jäävässä solassa. Siellä harjoitellaan puolisalaa: kuuluu hyppyjä ja raapimista ja tapetin repeämisääniä, mutta aina kun menen katsomaan istuu Fusku kilttinä kuin pyhäkoulupoika ja katsoa napittaa silmiin. Toinen paikka on julkisempi: tietokonepöydän takana oleva nurkkaus:

lauantai 20. helmikuuta 2010

Suuri suru ja pieniä iloja

Nyt on kulunut jo yli kaksi viikkoa siitä, kun rakas Pomo-koiramme yllättäen jouduttiin nukuttamaan lopulliseen uneen. Suru ja ikävä on ollut suuri, mutta onneksi tuli hankittua nuo kissat ennen Pomon lähtöä. Ilman niitä talo olisi ollut kolkko ja hiljainen, nyt sensijaan hiljaisuus vallitsee vain, kun kattikaksikko nukkuu. Erityisesti Fusku pitää huolen siitä, ettei elämä muodostu tylsäksi ja tapauksettomaksi.

Tässä ihan tavallista arkiaamua meillä: