lauantai 20. helmikuuta 2010

Suuri suru ja pieniä iloja

Nyt on kulunut jo yli kaksi viikkoa siitä, kun rakas Pomo-koiramme yllättäen jouduttiin nukuttamaan lopulliseen uneen. Suru ja ikävä on ollut suuri, mutta onneksi tuli hankittua nuo kissat ennen Pomon lähtöä. Ilman niitä talo olisi ollut kolkko ja hiljainen, nyt sensijaan hiljaisuus vallitsee vain, kun kattikaksikko nukkuu. Erityisesti Fusku pitää huolen siitä, ettei elämä muodostu tylsäksi ja tapauksettomaksi.

Tässä ihan tavallista arkiaamua meillä:

8 kommenttia:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Osanottomme Pomon poismenon johdosta :( Onneksi teillä on tuo vauhtikaksikko, joka auttaa jaksamaan suuren surun keskellä. Näytti olevan mielenkiintoisia uutisia lehdessä Fuskun mielestä.

Marjattah kirjoitti...

Voi mahoton sentään! Taas nousee mieleen omia huimia kissamuistoja :) Taatusti kissat auttavat surutyössä. Pian muistelet Pomoa hymyillen, kuten minä kissojani.

Vallaton mummeli kirjoitti...

Tuota menoa katsellessa hymy nousee väkisin suupieliin. Huh, onneksi mulla ei ole kissoja! ;)

taapertaja kirjoitti...

Aika hauska muuten tuo alun lehtiotsikko "Vaikea yhtälö yhdessä". Ihan niinkuin Fusku ja sanomalehti, ihmisten mielestä siis. Ei tietenkään kissan itsensä mielestä :)

taapertaja kirjoitti...

tai "edessä" siinä lukeekin, se onkin vielä osuvampaa... :D

Helkky kirjoitti...

Hauska tuo tomaateilla pallottelu! Voisin kuvitella Lilleken tekemään samaa, kun hän on niin mieltynyt pingispalloihin. Mutta koska haluamme syödä tomaattimme, niin ne pidetään jääkaapissa. On se kyllä hauskaa kun säpinä alkaa heti aamusta :)

Sirpa kirjoitti...

Kissat järjestävät värikästä ohjelmaa
heti aamusta. Mainio video! :)

Tiina Linkama kirjoitti...

Sylvian sivuilta löysin tieni tänne. Ja luin uutisen Pomon lähdöstä, minullekin kirjoitusten ja kuvien kautta tutusta koiraherrasta.

Esitän siisä näin jälkikäteen osanottoni - siellä Pomo leikkii nyt koirataivaassa, jos sellaista on, ja miksi ei olisi, puhtaille sieluille, Ronjan kanssa, joka lähti jo ikuisille ydinluumaille viime syksynä.