lauantai 25. joulukuuta 2010

Plant hunter

Ainakin puutarhaihmiset tietänevät, mikä on plant hunter: sellainen kasvihörhö, joka reissaa ympäri maailmaa  etsimässä uusia ja ihmeellisiä kasveja. Meillä asustelee toisenlainen kasvinmetsästäjä, jonka tavoite on lähinnä jonkinlainen sarjamurha. Viime aikoina uhriksi ovat joutuneet yksi santtu (sama, jonka kukat on syöty) ja yksi rönsylilja. Fusku tosin väittää, ettei hän mitään tehnyt, ihan itsekseen se hyppäsi. Uskoako tuota? Vai yrittikö santtu ehkä itsemurhaa?

Vielä tämä on elossa, mutta kuinka kauan?

Rönsylilja on amppelissa, ja sitä on tuijoteltu haaveellisesti jo pitkään. Joulun ajaksi kissojen kiipeilyteline siirrettiin makuuhuoneeseen, rönsyliljan alle. Kasviamppeli piti tietenkin siirtää pois, ja olohuoneessa oli ainoa vapaa koukku. Pahaksi onneksi nojatuoli jäi sopivasti siihen alle. Onneksi ei vielä tarvitse sanoa, että the rest is history, sillä kasvi on ainoastaan haavoittunut. Kuva on harmillisen huono, sillä oli liian pimeää. Kirkastaminen taas aiheutti sen, että myös tausta kirkastui ja näyttää kuin seinä olisi tulessa.

3 kommenttia:

ella kirjoitti...

Tästä tunnistaa kissaihmisen: katti tekee pahojaan ja ihminen tallentaa filmille söpöläisen töllöntyöt :D

seijastiina kirjoitti...

Heh, itse teossa kiinni jäänyt :D
Ihana se on silti!
Meillä on herkkua Monalle lohikäärmepuut eli traakkipuut :D
Seijastiina mietteitä, toisessa blogissani siis, on kuvia Monasta sitten, kiitos myös kommentistasi vuodenaika blogissani :D

Vallaton kirjoitti...

Tuostapa tulisi kiva kiikku. Ei, taidanpa ottaa istukkaan sittenkin. Vähän maistelen, että maistuuko samalta kuin kesäruoho.