sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Ovi auki

Pikkukissa on erikoistunut aukomaan ovia. Nyt on jo kahdessa ovessa säppi, mutta makuuhuoneen kaapin ovet ovat vielä säpittömät, joten niitä pitää aukoa vähän väliä. Yritin vähän kuvata, mutta kun on niin pimeää ei kunnollista videopätkää tahdo saada. Kirkastin kuvaa minkä voin, mutta varsin hämärältä näyttää.Malttakaa katsoa ihan loppuun saakka :)

4 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Siinäpä seikkailu! Ihana taikakaappi :)

Sylvia kirjoitti...

No johan oli loppurysäys!!! :-)

Kissat on tosiaan kamalan uteliaita. Meillä samoin, kaikki kaapit mihin vaan pääsevät pitää tutkia. Pikkukissa sitä paitsi on erikoistunut minun tilkkulaatikoihin: yön aikana heitellään kaikki tilkut lattialle mitkä irti saadaan ja käydään sitten kasan päälle maata!

ella kirjoitti...

Minkäs sille voi, kun on kätevä käpälistään! Kaapeissa on hyvä tarkistaa myös niiden turvallisuus ja onko tavarat aseteltu kaappeihin tukevasti (= matala kerros tavaraa alimmalla hyllyllä, ei irtohyllyjä.) :D

Marjattah kirjoitti...

Vähän arvasin, mikä lopussa odottaa :) Muistui mieleen meidän Ropon katoaminen. Sitä etsittiin ympäri kylää, ja meinattiin jo laittaa sähkötolppiin etsintäkuulutuksia. Illansuussa kurkistin liinavaatekaappiin, ja siellä tuo rontti venytteli ja haukotteli tyytyväisenä onnistuneisiin kokopäiväuniin.