lauantai 21. elokuuta 2010

Seesam aukene

Varsinkaan bengalitalouksille ei kaappien ja laatikoiden aukominen ole mikään yllärijuttu, mutta kerrotaanpa kumminkin  kuinka meillä. Tavallisia ovia onneksi kumpikaan ei erityisemmin yritä aukoa, meillä on huoneiden väliset ovet yleensä auki, vain kuistille johtava ovi on kiinni. Keittiön kaappeja Fusku välillä tutkii, samoin vaatekaappeja. Erityisen suosittu on makkarin halpisvaatekaappi, jossa on kevyet ovet ja laatikot. Laatikkoleikkiä oli jo täällä, tässä Fuskun kaappileikki:Fusku kunnostautui jo pienenä poikana ruokalaatikon avaamisessa. Kun se ensimmäisen kerran kolautti kannen lattialle luulin jättäneeni kannen valmiiksi auki, mutta sitten saatiin kuvatodiste:Onneksi kumpikaan pojista ei ole perso ruualle (tämä varmasti on ylläri bengalitalouksille). Raksusäkit säilytetään yhä tuossa Pomo-koiralta perityssä laatikossa.

5 kommenttia:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Meillä Mäykynen osaa myös avata vastaavasti kaappien ovia. Tosin herra ei vaivaudu hyppäämään, vaan tassuttelee sen auki alakulmasta. Sisäänmenotyyli onkin sitten ihan sama. Elli ei osaa, vaan jää oven ulkopuolelle ihmettelemään.

ella kirjoitti...

Jo on Fusku taitava tassuistaan!

Mainioita nämä videoiden taustamusiikit. Kaappivideossakin on ihan selvästi agenttileffojen jännittävää tunnelmaa :D

Furensic Evidence kirjoitti...

Mäykynen: olen lähes sataprosenttisen varma, että Elli oppii tuota pikaa!

Kiitos Ella. Musiikki on aina ongelma sinänsä. Olen saanut joitakin copyright-huomautuksia joskus aiemmin ja yritän etsiä luvallista musiikkia. Ikävä kyllä harvoin voi klipin laittaa sen oman äänen kanssa ja ihan mykkänäkään eivät ole kivoja.

taapertaja kirjoitti...

Fusku on ihan pro kaappien avaamisessa. Meidän molemmat kissat on aika avuttomia tässä mielessä. Jos pääsevät kaappiin ja ovi menee kiinni, niin sitten vaan maukuillaan surkeana että "mä en pääse täältä ulos".

(Hitsi kun Fusku on solakka ja kiinteä verrattuna Elmeriin! Elmeri on ihan plösö ja mahan kohdalta varmaan tuplasti paksumpi, ja se pitäisi viedän näyttelyyn lauantaina. Nolottaa jo valmiiksi.)

Sirpa kirjoitti...

Mainioita videoita! :)

Kollo on perso ruoalle - pitäisiköhän jättää sille ruokaa metalliastian pohjalle, jos se saisi ensin puuhaa astian avaamisesta ja sitten sisällön syömisestä - meilläkin kun on kannellisia metalliastioita.