torstai 26. elokuuta 2010

Pillow talk

Aika monessa kissataloudessa taitaa olla Lidlistä ostettu kissanmaja. Meille semmoinen hankittiin jo ennen kissojen tuloa. Ossu-kissa jonkin verran majassa nukkuikin, mutta vasta kun torppa nostettiin pöydälle. Fuskun tultua taloon maja piti turvallisuussyistä siirtää lattialle ja olihan sillä jotain käyttöäkin, mutta vähäistä.  Tässä todistelinkki. Mökki lojui lähes toimettomana kunnes Fusku keksi raahausleikin, josta täällä onkin jo kerrottu.

Tuutusen innoittamana hoksasin ottaa tyynyn pois, ja sepä olikin varsinainen menestys, tyyny siis. Siitä on riittänyt Fuskulle iloa ja riemua pitkäksi toviksi. Majakin on nyt jonkinlaisessa käytössä: Ossu siellä taas välillä makoilee.Tässäpä vielä hiukan Fuskun ja Tyynyn yhteiseloa.

2 kommenttia:

ella kirjoitti...

Taas ovat musiikit kohdallaan, voi että nauroin Fuskun rakastuneelle Tyynyn palvonnalle :D Tähän nähden aiemmat majan siirtelyhommat olivatkin vain epätoivoinen yritys vapauttaa ihanainen Tyyny rottinkivankilastaan! ;D

Mitä lienevät noihin tyynyihin täytteeksi tunkeneet tehtaalla... kissanminttua?

Marjattah kirjoitti...

Myös hauskasti ohimennen kamera huomaa, miten kissat ovat kaiken aikaa tietoisia toisistaan. Onnistunut siirtymä: kameran liike + fuskun vilkaisu. Musiikki sopii oivasti tapahtumiin.