lauantai 27. helmikuuta 2010

Uravalintoja

Kissoilla alkaa olla uravalinnat selvillä. Ossusta tulee atk-hemmo ja Fuskusta remonttimies purkuryhmässä. Pojat ovat opiskelleet jo kovasti. Ossu osaa monta hyödyllistä kikkaa, jolla saadaan palveluskunnan kone sekoamaan. Tässä muutama kuvaesimerkki Ossun saavutuksista:Ja toinen:Ja tässä vielä videotodiste:Fusku puolestaan on aloittanut harjoittelun kahdessa paikassa. Toinen on kapeassa kaapin ja seinän väliin jäävässä solassa. Siellä harjoitellaan puolisalaa: kuuluu hyppyjä ja raapimista ja tapetin repeämisääniä, mutta aina kun menen katsomaan istuu Fusku kilttinä kuin pyhäkoulupoika ja katsoa napittaa silmiin. Toinen paikka on julkisempi: tietokonepöydän takana oleva nurkkaus:

4 kommenttia:

taapertaja kirjoitti...

Kauheeta Fusku, soo soo! :D Elmeri harrastaa myös tuota hyppimistä mm. ovenkahvoihin, ruuveihin, seinäkoukkuihin, ts. kaikkeen tasaisesta pinnasta poikkeavaan. Mutta ei onneksi revi mitään. Vielä. Tai tietääksemme.

Kainaloinen kirjoitti...

Ooh, jopas siitä tapetista irtoaa ihanat soirot! <3 Meilläkin revitään tapetteja, jos niissä on jo epätasaisuuksia tai röpelöä - keittiöön ja makkariin siis tiedossa maalipinta jossain vaiheessa.

Helkky kirjoitti...

Voi kun mulle tulee Ossun eleistä Lilleke mieleen: tarkkaillaan ja tutkitaan ja vähän tassulla kokeillaan (jos uskaltaa). Yhtä rauhalliselta näyttää kuin sisarensa.

Jos tuo meininki Fuskulla jatkuu, niin tehän pääsette kesällä valitsemaan uutta tapettia! :D

Vallaton mummeli kirjoitti...

Voi mahoton tuota remonttireiskaa! Mikä hellyttävä katse tapetin repimisen lomassa. "Ethän äitskä tykkää huonoa? Ai et, no jatketaan."