lauantai 23. tammikuuta 2010

Yy kaa koo HYPPY

Pikkukissa on ollut aika surkea hyppääjä, tosin pääsee korkealle mutta päätyy takaisin lattialle, eli hypystä tulee huti. Syy tai ainakin osasyy lienevät viikset, jotka emo oli pentua hillitäkseen purrut nysiksi. Nyt ovat kasvaneet niin viikset kuin kroppakin, ja tänään harjoiteltiin hyppäämistä. Ensin takan päälle, minne oli siirretty kissoilta turvaan muutama koriste-esine ja lastenlasten valokuvat. Hypyt sinne eivät menneet ihan nappiin, alas tulivat yksi valokuva ja yksi posliinienkeli. Ja pikkukissa. Kopsis. Mutta sitten siirryttiin keittiöön ja BINGO! Kamerakin sattui olemaan käsillä ja tulin ikuistaneeksi Fuskun ensimmäisen hypyn tiskipöydälle! Tunsin itseni äidiksi, joka onnistui tallentamaan lapsensa ensiaskeleet.

3 kommenttia:

Marjattah kirjoitti...

Kiitos näistä eloisista ja hellyttävistä tuokioista! Ne sulostuttavat päivääni, vaikka joskus tulee tippa silmään kun muistan omia kissojani. Silti hymysuin seuraan hurmaavien perheenjäsentesi seikkailuja.

Vallaton mummeli kirjoitti...

Hauska! Heti, kun mamma näytti hypyn ihan maasta saakka, Fusku onnistui. Ossu on mainion rauhallinen. Mikään ei nyt häiritse, kun tässä heiluttelen hännänpäätä :)

taapertaja kirjoitti...

Hehee, nyt löytyi Fuskulle taas uusia purkkeja joihin työnnellä päätään! Ossu on kyllä ihailtavan rauhallinen, ilmeisen tottunut jatkuviin tömähdyksiin :)

Elmeri hyppää vähän samalla lailla, etutassuilla kiinni ja takajaloilla potkitaan loppuvauhti, pintamateriaalista välittämättä...