torstai 14. tammikuuta 2010

Silmäpuoli-Jack


Kun eilen tulin iltavuorosta kotiin, portailla oli vastassa pikkukissa, jolla oli yksi suuri silmä ja yksi pieni ja tihrustava. Asioiden kulku oli ollut seuraavanlainen: Pomo-koira esitiskasi lautasta antaumuksella ja pikkukissa erehtyi samoille apajille. Koira sallii normaalisti varkaudet ruokakupistaan, mutta lautasten nuoleminen on sille pyhä toimitus ja kissa sai huutia. Kaikki oli tapahtunut niin äkkiä, ettei kunnolla nähty kävikö kisuun koiran hammas tai kuono vai törmäsikö pakoon säntäävä bengali johonkin esteeseen. Musta silmä siitä nyt kumminkin seurasi. Aamulla käytiin Eläinklinikka Tähdessä varmistamassa, ettei mitään pahempaa ollut tapahtunut. Silmätippoja määrättiin ja niitä nyt pitää tiputella aamuin illoin. Nyt Fusku alkaa näyttää jo omalta itseltään, mutta silti tekisi mieli askarrella sille merirosvon silmälappu.

4 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Voi pikku poloa. Toivottavasti Fusku oppi kerrasta ettei Pomon tekemää esitiskausta saa häiritä.

-outi

Vallaton mummeli kirjoitti...

Hän on hieman surullisen näköinen. Noin pieni ja maailma jo kohtelee kaltoin. Toivottavasti tosiaan pikkuinen oppi kerrasta.

Furensic Evidence kirjoitti...

Juu, pikkuinen näyttää kovin, kovin säälittävältä. Ja nuo poikkipurrut viikset vielä lisäävät reppanavaikutelmaa. Silkkaa hämäystä kaikkityyni!

Marjattah kirjoitti...

No jestas. Kovasti vaan paijaamista ja hoivaamista.