tiistai 12. tammikuuta 2010

Wubbailua

Testimielessä tehtiin tilaus Zooplussalle, kissanhiekka tulikin näin kätevästi kotiin kannettuna. Ja koska kaikilla kissoilla tuntuu jo olevan Wubba-lelu piti meidänkin pojille sellaiset hankkia. Toinen tuota perusmallia ja toinen wubba nylon.

Ossu ihastui leluihin oitis, pikkukissakin leikki, mutta Fusku nyt leikkii millä vaan: paperinpaloilla, vessapaperirullan sisuksilla (leikkisi varmaan kokonaisella rullalakin, muttei vielä pääse hampaiksi) ja millä tahansa mitä voi tassutella, viskoa, kantaa tai raahata.

Ja näin sujui Ossun wubbailu:

4 kommenttia:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Ossun wubbailulla on ihanan rauhallinen tahti :) Voiko teillä tosiaan pitää Zooplussan pahvilaatikkoa avoimena lattialla ilman, että joku käy itse ruokkimassa itsensä? Veikkaan, että jossain vaiheessa jompi kumpi keksii, että pussukat saa hammasvoimin ihan itsekin auki ;)

Furensic Evidence kirjoitti...

Laatikko on kuistilla, minne kissoilta on pääsy kielletty - siellä ovat viimeiset sisäkasvit ja ovi ulos, joten liian riskaabeli paikka kissoille. Ossulle annettiin poikkeuslupa tulla tarkastamaan lähetys.

Raksupussit meillä pidettiin ruokintapaikan vieressä, mutta tänään huomasin, että Fusku oli jo pureskellut omaa pussiaan, onneksi ei ollut vielä päässyt sisältöön käsiksi. Herra Mäykysen viitoittamalla tiellä täällä mennään!

Marjattah kirjoitti...

Oi nautiskelijaa! Ossu antaa arvoa Wubban minttuaromille, ilmiselvästi ;)

Vallaton mummeli kirjoitti...

Ossu on, Ossu on, ihana!