torstai 15. heinäkuuta 2010

Tuhon tietä kuljen

Tjaa, ehkä vähän ylidramaattinen otsikko, toinen vaihtoehto oli Demolition Man, mutta olkoon tuo suomenkielinen kumminkin.

Ja kysymys tietysti on Fuskusta, tuosta pienestä tihutyöläisestä, jonka ei-niin-rakentavia toimia on kuvailtu mm. postauksissa Riiviöintiä ja Uravalintoja.

Tässäpä otteita nuoren herran tekosista:

Tässä tällä erää. Muutama kuva on vielä hukassa, joten ne jääväät seuraavaan kertaan.

6 kommenttia:

ella kirjoitti...

Höh, Fuskuhan on vain tehnyt useimmista tavaroista antiikkia! Esineistön arvohan tunnetusti nousee, mitä vanhempia ja rikkinäisempiä (=antiikkia!) tavarat ovat :D

Sylvia kirjoitti...

No on tosi riiviö kissaksi. Me kun luultiin että naapurin pikkuinen kissaneiti oli pahin riiviö, mutta ei se nyt sentään laatikoita hajota!

Hra Mäykynen kirjoitti...

Hmph! Missä todisteet? Onko tassunjäljet otettu? Jos asialla onkin ollut Ossu? Ja Fussun puolustukseksi voidaan lukea myös tapahtuminen sijoittuminen selvästi pitkälle aikavälille. Ekan kuvan lehden mainoksesta päätellen kuva on otettu jo talvella, joten vahinkoja on tapahtunut noin yksi per kuukausi. Eihän bengalipojalta nyt voi ihan mahdottomia vaatia, vaan silloin tällöin voi vähän lipsahtaa, kun kovasti touhuaa ;)

Furensic Evidence kirjoitti...

Ella: niinhän se on. Eläimet ovat mainio antikointiväline.

Ja Herra Mäykyselle tiedoksi, että Ossu on maailman kiltein kissa, ei tarvitse DNA-testejä eikä tassunjälkiä ottaa. Tietysti joskus VAHINGOSSA voi Ossultakin jotain pudota ja onhan kynsien kunnosta tietysti pidettävä huoli.

Kuvavalikoima oli vielä aika suppea, bengalipoika jaksaa toheltaa eikä kaikkea edes ehdi kuvaamaan. Mutta jostain kumman syystä henkilökunnalle on kehittynyt lehmän hermot tämän bengalin myötä. Aina ei viitsi edes mennä katsomaan mikä siellä rysähti :)

Sirpa kirjoitti...

Fusku on tosi näppärä, kun on puisen laatikon saanut hajalle. :D

Marjattah kirjoitti...

En voi kieltää, että hymyilyttää...